Verokuitti päivittyi vuoden 2013 budjettiin ja tarjoaa uuden työkalun toimittajille

Helsingin Sanomien tietojournalismin erikoispalkinnon voittanut Verokuitti päivittyi vuoden 2013 budjettiin budjettiesitykseen. Palvelun toimintaperiaate on yksinkertainen: käyttäjä syöttää kuukausitulonsa ja saa vastineeksi oman, henkilökohtaisen kuitin maksamiensa verojen vastineista.

Uudistunut Verokuitti tarjoaa yksinkertaisen työkalun toimittajille budjetin suurten lukujen kansantajuistamiseen.

Toimittaja voi upottaa uutisen yhteyteen räätälöidyn pienoisverokuitin. Hän valitsee minkä kohdan tai kohdat haluaa esitellä, jolloin lopputuloksena on ainoastaan nämä tiedot sisältävä, vuorovaikutteinen kuitti.

Räätälöidyn pienoisverokuitin voi luoda osoitteessa www.verokuitti.fi/upotin.php.

Upottimen avulla kuka tahansa voi luoda räätälöidyn pienoisverokuitin esimerkiksi uutisen tai blogikirjoituksen yhteydessä julkaistavaksi.

Ensimmäinen pienoisverokuitti julkaistiin tänään Helsingin Sanomissa jutun Kotitalousvähennyksen korotusta puidaan budjettiriihessä yhteydessä.

Pienoisverokuitti Helsingin Sanomien uutiseen upotettuna.

Edit 23.8.20120, 16:29: Verokuitti perustuu siis vuoden 2013 budjettiesitykseen, ei budjettiin. Lopullista budjettia kun ei vielä ole.

Julkaissut Pär Österlund

Liiketoimintojen, asiakkuuksien ja tuotteiden kehittäjä. Entinen yrittäjä ja osa-aikainen tietokirjailija. Tarkemmin täällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Spämmin välttämiseksi: *