Tilastoja internetin käytöstä vuosimallia 2012

Internet kehittyy huimaa vauhtia, joten tänään tilastojen syövereistä kaivellut luvut ovat huomenna jo homehtuneet. Kuten otsikko lupasi, tässä käyttöönne kolme kertaa tilasto.

1) Tilastokeskuksen luvut internetin käytöstä vuosimallia 2012

Suosin suomalaista ja aloitan kolmikon ainoasta kotimaisesta tilastosta. Tilastokeskus kertoo mm. että 16-34-vuotiaista suomalaisista tasan 100% käyttää nettiä.

Tilastokeskuksen tutkimuksen yhteenveto osoitteesta http://www.tilastokeskus.fi/til/sutivi/2012/sutivi_2012_2012-11-07_tie_001_fi.html

» Tutustu koko tilastoon

2) Business Insiderin State of the Internet -esitys

BI:n tehokatsaus verkkoon lukuina antaa perspektiiviä internetin suuruudelle ja valaisee sen kehityskaarta. Mainittakoon vaikka, että viime vuonna älypuhelinten myynti ohitti tietokoneiden myynnin ja että Netflix tekee moninkertaisen liikevaihdon nettivideolla verrattuna Googlen omistamaan YouTubeen.

Business Insiderin kattava pläjäys State of the Internet löytyy osoitteesta http://www.businessinsider.com/state-of-internet-slides-2012-10?op=1

» Selaa koko setti läpi

3) Googlen tutkimus jenkkiläisten moniruutuisesta maailmasta

Google on yhteistyössä Sterling Brandsin ja Ipsoksen kanssa tehnyt kattavan ja kiinnostavan tutkimuksen jenkkien mediakulutuksesta, eli minkä vekottimien parissa he viihtyvät ja koska. Tiesitkö esimerkiksi, että 81% heistä, jotka räpläävät telkkaria katsoessaan toista laitetta, räpläävät nimenomaan älypuhelinta?

Ruutukaappaus osoitteesta http://services.google.com/fh/files/misc/multiscreenworld_final.pdf

» Tutustu koko tutkimukseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Spämmin välttämiseksi: *