#NBF2012 muistiinpanot

Nordic Business Forum keräsi tänäkin vuonna mahtavan porukan puhujia ja kuulijoita. Varauduin seminaariin nakkaamalla kassiin iPadin ja JotPro-styluksen. Tapahtuma antoi nimittäin mairean mahdollisuuden harjoittaa visuaalisten muistiinpanojen tekemistä. Koska usea vieressä istunut tivasi räpellyksiäni itselleen, päätin laittaa ne jakoon kaikille.

Brian Tracy puhui aamupäviän VIP-tilaisuudessa johtamisesta

Brian Tracy puhui iltapäivällä myynnistä

Ensimmäisen päivän päätti Daniel Pink, aiheena motivaatio

Toisena päivänä muistiinpanojen tekeminen ei enää innostanut yhtä lailla. Seminaariväsymys iski ja JotPro temppuili. Roslingin puheenvuoro vei mennessään, eikä siinä ollut mitään saumaa tehdä muistiinpanoja. Muutama piirros jäi silti talteen.

Esa Saarinen kertoi yllättävän paljon makuuhuonejuttuja

Richard Bransonia haastatteli Jari Sarasvuo

Ammattimaisemmat ja kattavammat muistiinpanot tapahtuman puheenvuoroista kannattaa käydä bongaamassa Linda Saukko-Raudalta, joka raapusti talteen koko seminaarin.

2 kommentti tähän julkaisuun: “#NBF2012 muistiinpanot

 1. Marja Rautala

  Tämä oli todella loistava postaus. Oman yrityksemme ylin johto osallistui myös Nordic Business Forumiin, mutta sieltä ei juurikaan kokemuksista valunut tietoa ”alaspäin”. Visuaaliset muistiinpanot ovat myös upea idea. Itse olen visualinen ihminen, joten pelkkien bullet pointien kirjaaminen ei juurikaan hyödytä minua. Täytyy ottaa käyttöön seuraavassa mahdollisessa tilanteessa.

  Vastaa
  1. Pär Österlund Artikkelin tekijä

   Kiitos palautteesta ja hienoa, että muistiinpanoistani oli hyötyä! Olen pitkään ollut visuaalisen esitystavan ystävä, mutta itse tekeminen vaati kaltaiseltani insinööriltä hieman harjoittelua. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Spämmin välttämiseksi: *