Kirjat

Julkaisemani kirjat käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, eli uusimmasta vanhimpaan.

Koronavapaa toimisto

E-kirja Koronavapaa toimisto – työnantajan opas turvalliseen työhönpaluuseen summaa asiantuntijoiden ja viranomaisten suositukset siitä, miten töihinpaluusta tehdään mahdollisimman turvallinen.

Tämä e-kirja kattaa 27 sivua ohjeita kasattuna Työterveyslaitokselta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, EU:ta sekä haastatelluilta asiantuntijoilta.

Kirjassa summataan yhteensä 37 kohdan toimenpidelista, jolla maksimoit mahdollisuutesi työnantajana järjestää turvallinen töihinpaluu.

Tilaa omasi osoitteessa www.koronavapaa.fi.


Kauhun tasapaino

Tarinoita ja haastatteluja toimittajariskeistä.

Kauhun tasapaino

Kauhun tasapaino -opas on kirjoitettu yritysten hankintojen parissa suoraan ja epäsuoraan työskenteleville, kuten tulosvastuullisille johtajille, jotka haluavat saada suurempia lukuja viimeisen viivan alapuolelle.

Opas toimii erinomaisena apuvälineenä myös sellaisille ostajille, jotka tekevät ostamista oman toimensa ohella ja haluavat saada tekemiseensä enemmän ryhtiä ja järjestelmällisyyttä. Hankinnan ammattilaisille opas toimii sisäisen myyntityön välineenä, jonka avulla voi selittää kollegoilleen miksi ostaminen on tärkeä toiminto.

Tilaa oma kopiosi osoitteesta www.bisnode.fi.


Rypälepommista tarkkuuskivääriin

Parempaa markkinointia asiakasanalyysin avulla.

rypalepommista-tarkkuuskivaariin-kansi-283x283

Rypälepommista tarkkuuskivääriin -opas on kirjoitettu markkinointi- ja myyntijohtajille, jotka haluavat oppia tuntemaan asiakkaansa paremmin ja löytämään sitä kautta kasvumahdollisuuksia niin nykyisistä kuin uusistakin asiakkaista.

Opas on jaettu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa kuvataan viisi hyötyä, jotka voi saavuttaa asiakasanalyysin avulla. Toisessa osassa käydään läpi viisi kuolemansyntiä, joihin moni yritys syyllistyy tuhoten tulokset. Kolmannessa osassa esitetään viiden askeleen prosessi asiakasanalyysin tekoa varten.

Tilaa oma kopiosi osoitteesta www.bisnode.fi.


Yritystiedon kurinpalautus

Yritystiedon kurinpalautus pakottaa asiakas- ja toimittaja- tiedot takaisin ruotuun.

Törmäätkö jatkuvasti vanhentuneeseen, riittämättömään tai ristiriitaiseen tietoon yrityksen eri tietojärjestelmissä? Kiinnostaisiko yhtenäinen ja ajantasainen tieto asiakkaista ja toimittajista?

Hyvä, pidät käsissäsi juuri oikeaa opasta.

Yritystiedon kurinpalautus kertoo selkokielellä liiketoi- mintavastaaville mistä ydintiedon hallinnassa, eli Master Data Managementissa on kyse.

Oppaan luettuasi tiedät:

  • miksi yritystiedot eivät pysy ruodussa,
  • mitkä seitsemän askelta johtavat laadukkaampaan ja ajantasaisempaan yritystietoon ja
  • kuinka suomalaiset suuryritykset ovat ratkaisseet hajanaisen tiedon ongelmat.

www.bisnode.fi


Tykkäämistalous

Asiakkaasta on tullut pomo. Näin teet yrityksestäsi hänen parhaan ystävänsä.

Miksi kansainvälisen suuryrityksen kannattaa toimia nyt kuten 1800-luvun kyläkauppa? Missä kasvun mahdollisuudet ovat, kun hyvät tuotteet eivät riitä alkuunkaan? Miksi yrityksesi kannattaa unohtaa täydellisyyden tavoittelu ja ryhtyä mielenkiintoiseksi?

Tykkäämistalous-kirja kertoo kuinka yritys menestyy maailmassa, jossa kaupankäyntiä ohjaavat sosiaalinen media, mobiilipäätelaitteet ja paikkatieto. Petteri Kankkunen ja Pär Österlund antavat käytännön esimerkkejä asiakaskäyttäytymisen muutoksesta ja tarjoaa välineitä digimaailmassa elävän ja hengittävän, uuden uljaan asiakkaan kohtaamiseen.

Tykkäämistalous voitti MTL:n Kultasulka-palkinnon parhaasta markkinointi- ja viestintäalan kirjasta vuonna 2013.

www.tykkaamistalous.fi

2 kommentti tähän julkaisuun: “Kirjat

  1. Anne Hoo

    Luin tykkäämiseepoksen. Sitä todellakin jaksoi lukea hilpeänselkeän kielensä ansiosta. Ei vilissyt mitään jonniinjoutavia gaussinkäyriä ja brändijargonia. Erityisesti pidin ajatuksesta, että yrityskulttuuri voisi elähtyä paremmin avoimuudella myös markkinoinnissa. Sekä konttorilla kököttäminen pitäisi olla vapaaehtoista ja ennemmin tulisi suosia mobiileja vempaimia niitä haluaville. Laitoinkin kirjanne linkkeihini ja mölyän siitä sopivissa tilaisuuksissa. Hyvä poitsut!!
    http://www.diigo.com/user/tietysti/kirjalinkkeja

Kommentit on suljettu.